Ndoshta ky test i vogël do t’ju frymëzojë të gjeni atë për të cilën jeni të apasionuar në jetë.

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Ju ndjeni se nuk i përkisni kësaj bote. Që kur keni qenë fëmijë, keni dashur të shikoni qiellin e ndritshëm të natës dhe të pyesni veten se ku ka qenë shtëpia juaj e vërtetë. Duke kërkuar një realitet tjetër.

Fantazia shkencore, mitologjia dhe romantika gotike janë temat tuaja të preferuara. Ju keni mundësinë të bëni diçka krejtësisht të re, edhe nëse është një sfidë për ata që ju rrethojnë.

Nr. 2

Kjo është rruga e mënyrave të vjetra. Kjo është rruga e atyre që kërkojnë ndriçimin e vërtetë, të cilët gjithmonë kërkojnë të vërtetën e botës. Zgjedhja e kësaj hëne tregon udhëtimin e shpirtit në sferat magjike.

Ju interesojnë magjia dhe fetë e lashta. Simbolet dhe ritualet janë të rëndësishme për ju. Ju pëlqen muzika e vjetër tradicionale dhe ju pëlqejnë mësimet e vjetra.

Nr. 3

Udhëtimi juaj është bërë me ndjeshmëri, mirësi dhe ndjeshmëri të sinqertë. Ëndrrat, vizionet, pasionet dhe dëshirat tuaja ju bëjnë të ndiheni si një zanë në këtë botë mizore. Edhe nëse keni përjetuar shumë zhgënjime dhe jeni jashtëzakonisht të prekshëm, përsëri mendoni se disa zana do të ndryshojnë rezultatin.

Besoni në fuqinë e mirësisë. Romanca është pjesë e juaja. Ju e doni poezinë, muzikën klasike dhe xhazin dhe e doni bukurinë në të gjitha format e saj.

Nr. 4

Zgjedhja juaj ju çon në rrugën e shpirtërore. Dielli po lind, por nata do të kthehet. Sidoqoftë, ju e dini që dielli do të lindë përsëri. Ju do të drejtoheni nga paraardhësit tuaj të vdekur dhe do të merrni ndihmë të madhe përmes ëndrrave dhe vizioneve. Emocioni është më i rëndësishëm se logjika.

Ju keni lexuar libra nga mjeshtra të mëdhenj nga të cilët keni mësuar se si të kapërceni natyrën tuaj dhe si të përballeni me frikën. Ju pëlqen muzika e pazakontë dhe ju pëlqen arti abstrakt.

Nr. 5

Jeta nuk ka kufij për ju. Intuita ju udhëzon gjatë jetës dhe ndonjëherë ju sfidoni gravitetin. Besimi është arma juaj dhe edhe nëse tërhiqni vëmendjen nga shumë miqtë tuaj, ju e dini që keni marrë vendimin e duhur.

Ju gjithmonë gjeni një zgjidhje kur askush tjetër nuk mundet. Ju dëshironi të udhëtoni, të lexoni romane bashkëkohore dhe të keni një karrierë interesante dhe të suksesshme.

Nr. 6

Ju e kuptoni më shumë se kushdo që ne jemi pjesë e kësaj bote. Ju keni qenë gjithmonë pranë elementeve të natyrës dhe ndiheni të lidhur me mbretërinë e kafshëve. Gjithashtu, gjithmonë ju ka tërhequr magjia e bimëve dhe fuqia e pemëve.

Ju dëshironi të jetoni në fshat, larg ngutjes dhe zhurmës së qytetit. Idetë tuaja janë harmonike dhe familja juaj ju bën të lumtur. Lexoni histori të vjetra dhe libra të historisë. Muzika juaj e preferuar janë tingujt që dëgjoni në një vend të qetë.