Eshte nje nder moderatoret me te dashura dhe me te pelqyera nga publiku shqiptar, si dhe nder me te komentuara ne media (kronike roze), ne te gjithe personazhet e njohur qe jane pjese e showbizit shqiptar .

Shpesh , Alketa, moderatorja jone e dashur ,ndan foto ne rrjetin social instagram, rrjet te cilin Alketa e perdor shume, duke ndare foto me miqte e saj nga rutina, puna, dhe jeta e saj. Nder fotot qe Alketa ka ndare me miqte eshte edhe nje foto e vjeter.

Sot, ajo eshte e kuruar deri ne detaje, dhe shpeshhere ne publik e shohim te kuruar ,gjithashtu edhe ne emisionet qe ajo moderon , emisioni me i ri, ai ‘Love Story’ i cili beri buje shume shpejt ne televizionin shqiptar.

Ne fotot qe Alketa ka publikuar dhe ka ndare me miqte ,ajo duket shume e re, por nuk ka ndryshuar dhe aq shume ne krahasim me sot, pavaresisht se moderatoreve dhe personazheve te njohur ne pergjithesi , i duhet te jene te kuruara pasi puna i ben te tille.

Kujtojme qe edhe pse sot eshe mama e dy femijeve ,nje djale dhe nje vajze, dhe bashkeshorte shume e mire, ajo vazhdon te jete ende ne formen me te mire , dhe nder moderatoret me te dashura nga publiku shqiptar.