Marty Gandelman 34-vjeçar, u ul në një divan në shtëpi dhe vëzhgoi lindjen e fëmijës së tij, transmeton lajmi.net.

Pasi spitalet ndaluan frekuentimin e bashkëshortëve në dhomat e lindjes muajin e kaluar, dhe ai detyrohet të shikojë lindjen e fëmijës së tij. Fatmirësisht aplikacionet e ndryshme kanë mundësuar që të jemi në kontakte me familjarët tanë.