Shumica prej nesh ka një Shigjetar argëtues në shoqëri, një Dash të tensionuar, një Dem të besueshëm ose Virgjëreshë, e cila është shenja më e zakonshme e Zodiakut. Por një shenjë, e cila njihet si një mik i madh, ende mban titullin e më të rrallës.

Sipas gazetës The New York Times, tri ditëlindjet më pak të zakonshme janë Krishtlindjet, Viti i Ri dhe Vigjilja e Krishtlindjeve, të gjitha këto bien gjatë sezonit të Bricjapit dhe kjo zvogëlon në mënyrë drastike numrin e tyre në të gjithë botën.

Bricjapët janë shenja më e rrallë e Zodiakut, janë miq të shkëlqyeshëm dhe janë me të vërtetë një perlë e rrallë e zodiakut.

Do t’i njihni shpejt kur t’i njihni, ndonjëherë ata do të krijojnë përshtypjen e superioritetit, por duhet ta dini që fjala është për një fasadë dhe një mekanizëm mbrojtës. Ata në të vërtetë janë shumë të lezetshëm. Pikërisht sepse ata mund të mbajnë ”fytyrën e tyre të pokerit” dhe u pëlqen të punojnë shumë. Ata shpesh përparojnë shpejt në karrierën e tyre dhe kanë punë të mira.

Megjithëse mund të mos duken kështu në fillim, Bricjapët janë një nga miqtë më besnikë. Ata e kuptojnë se çfarë duan nga njerëzit – do t’ju njoftojnë nëse nuk duan të vijnë dhe të shoqërohen (ata me siguri janë rraskapitur nga puna e tepërt), por gjithashtu do të insistojnë të kujdesen për ju kur keni probleme dhe keni nevojë për një mik.